Winkelwagen Subtotaal: € 0,00

Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen.

Reviews

Voor meer reviews over de specifieke producten verwijzen wij u naar de pagina van dat product. Als voorbeeld de SF Luxe Aluminium Gordijnrails scroll naar beneden en klik op TABBLAD recensies naast de productomschrijving.


Hieronder een aantal reviews van tevreden klanten:


Amsterdam - 08 juni 2017:

Zojuist heb ik de bestelling in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de goede en snelle service.

Het telefonisch verwijzen naar de meetinstructies voor het maken van de tekening en het per mail kunnen bestellen waren voor mij erg handig

Fijne dag, Vriendelijke groet,

Amarinske 

———————————–

Den Haag - 27 maart 2017:

Vanmiddag 4 op maat gebogen railsen bij je opgehaald ter vervanging van die Bouwmarkt troep. Zojuist alles opgehangen en wil je graag laten weten dat alles PERFECT past en zeer soepel loopt! Super!! Dank voor je directe hulp.

Mvgr Machiel

———————————–

Utrecht- 06 oktober 2016:

Gordijnrails zijn goed aangekomen en gemonteerd.
We zijn er erg blij mee. Vooral bij de erker loopt het nu heel soepel.

Met hartelijke groet, Evelyne

———————————–

Nootdorp- 02 oktober 2016:

Complimenten voor de manier van verpakken en snelheid van verzenden. En bovendien de superkwaliteit. Wat een verschil met de bouwmarkt kwaliteit.

Groet, Peter

———————————–

Assendelft- 22 juni 2016:

Via deze weg wil ik u nog even hartelijk danken voor de door u geleverde gordijnrails. Deze was perfect op maat gemaakt c.q. gebogen. Ook de manier waarop de rail gefixeerd was t.b.v het vervoer was uitstekend. Ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen in mijn familie en kennissenkring.
Met vriendelijke groet

J.C. Jongeneel

———————————–

Middelharnis- 05 febr 2016:

Vandaag heb ik de bestelde gordijnrail van jullie ontvangen en ook direct opgehangen. Hoewel het geen standaard schuinte was die jullie hebben gebogen moet ik zeggen dat deze perfect past in de erker. Het resultaat is geweldig en hierbij wil ik jullie op deze manier toch even bedanken.

Hans den Boer

———————————–

Schoonoord- 07 juni 2015:

Ik wil u graag nog even meedelen, dat ik zeer tevreden ben met de accurate levering van de rails die ik heb besteld! Ook de wijze van aflevering is uitstekend!

Hans Dam

———————————–

Zwolle- 19 mei 2015:

Gordijnrailskopen.nl heeft een duidelijke website. Eventuele vragen worden zeer snel per email beantwoord. Onze gebogen gordijnrail werd na enkele dagen bezorgd. Vooraf goede communicatie over datum en tijd bezorging. De rail was zeer goed verpakt. Bevestigingsmateriaal en accessoires compleet en netjes erbij verpakt. Kortom: ik kan niets negatiefs bedenken over mijn aankoop en kan iedereen het bedrijf van harte aanbevelen.

R. de Roos

———————————–

Maastricht - 24 maart 2015:

Superblij met de rails voor onze erker! Snelle levering en systeem werkt perfect, eindelijk geen gedoe meer met vervelende verbindingstukjes waar de gordijnen achter blijven hangen. Bedankt!

Esther Maes

———————————–

Hippolytushoef - 19 februari 2015:

Geachte heer Schneiders, Het is altijd afwachten wanneer je iets bestelt bij een voor jou niet bekend internetbedrijf. Wij waren echter blij verrast met de snelle en keurige levering. Alles precies zoals afgesproken. De rails met de gebogen bochten, met de gordijnen, hangen inmiddels. Wij zijn er zeer content mee. Mochten we weer gordijnrails nodig hebben dan halen we die zonder twijfels zeker weer bij jullie.

Vriendelijke groet, Rick en Henk Leenders

———————————–

Dordrecht- 02 februari 2015:

Onderwerp: Waaauw!

Alles is vlot gegaan, levering binnen 3 dagen, waaauw! Rail is gemonteerd en klaar, ziet er netjes uit.

Onze hartelijke dank voor de vlotte afwikkeling.

Groet, Gerrit Zijlstra

———————————–

Den Haag - 19 januari 2015:

Onderwerp: Erg goed

Bericht inhoud:
Geachte lezer,

Vandaag heb ik de drie bestelde gebogen rails ontvangen, en ik wilde via deze weg graag even bedanken voor, en complimenteren met jullie goeie service.
- goeie site ( informatief en makkelijk)
- goed telefonisch advies
- snelle levering
- spullen zeer degelijk transportklaar gemaakt
- goede kwaliteit rails en toebehoren
- perfect op maat
Als ik weer rails nodig heb, kom ik hier terug.

A.Visser

———————————–

Beers - 13 januari 2015:
Geachte heer/ mevrouw,

Vandaag de door u geleverde goederen in perfecte staat ontvangen. Geweldig mooi ingepakt ook.

Met vriendelijke groet,
Hennie Wouters

———————————–

Westrik - 07 november 2014:
Geachte heer Schneiders,

De rails past perfect en ziet er erg mooi uit, qua vorm ook. Wat een bijzonder (verzorgde) zending was het, ingebouwd in het frame en met bericht van Transmission tot op hetkwartier nauwkeurig. Echt super.

Zeer bedankt!, en met vriendelijke groet,
Roel Westrik

———————————–

Eggink - 12 mei 2014:
Beste heer Schneiders,

De gordijnrail is in prima staat bij ons afgeleverd en door ons goed opgehangen. Inmiddels heeft de keuken met een gordijn een heuse metamorfose ondergaan.
Ik wil u bedanken voor de snelle service; geweldig! We gaan reclame voor u maken, succes ermee!

vriendelijke groeten,
Mireille Eggink
Schoonhoven

———————————–

Terpstra  - 7 april 2014:

Dat is goed nieuws.

Bedankt voor de snelle service!

Groeten,
Claudia Terpstra

———————————–

Rob de Wit – 11 jan 2014:

Rails besteld, keurig op de juiste maat geleverd en wat ook zeer belangrijk is, de levering was snel en netjes volgens de afspraak.
Top, de volgende rails bestel ik weer bij jullie.

———————————–

Lehman – 7 okt 2013:

De gordijnenrails (en ook de gordijnen) vandaag kunnen ophangen. Wat een perfect systeem! Levering is ook perfect verlopen, met zeer vriendelijke chauffeur die netjes vooraf gebeld heeft (conform afspraak). Vakkundig advies heeft me overtuigd om de rails juist bij u aan te schaffen. Kortom bedankt !

———————————–

Middendorp – 13 aug 2013:

Heb hier 3 verschillende maten rails op maat besteld met gebogen bochten
Kreeg de rails keurig op de juiste maat binnen
Geweldig systeem keurig degelijk verpakt en geschift erg soepel

———————————–